Classroom☆Crisis

Classroom☆Crisis

05/03/2019 Off By boris

В колонията на марсианската Четвъртo Токио се намира класната стая на най-ярките умове на Корпорацията на Киришина, оглавяваща развитието на космическото пространство: “A-TEC”, водена от гениалния инженер Кайто Сера, с нетърпение очаквайки пристигането на най-новия си член. Скоро става ясно обаче, че ученикът за размен не е обикновен – Нагиса Кирюу, новоназначен началник на “A-TEC” и по-малкият брат на главния изпълнителен директор на корпорацията, е изпратен да изключи програмата. За да запази класната стая жива, Кайто и неговите ученици отчаяно работят, за да развият наследник на най-мощната си ракета – Х-2; междувременно Нагиса се изкачва по корпоративната стълба в преследване на собствената си мисия. Независимо от това, отделните им битки скоро разкриват, че в Корпорацията на Киришина се случва много повече, отколкото се вижда на пръв поглед.

“Classroom☆Crisis” следва Кайто и Нагиса, както и по-малката сестра на Кайто, Мизуки и пилота на “А-ТЕС” Ирис Ширасаки в историята на интригите, политическата война и, във всички случаи, романтиката. Тъй като Нагиса и “A-TEC” се потапят още по-надълбоко в заговорите на Корпорацията на Киришина, приятелствата растат и миналото се разкрива, тъй като те се борят да предотвратят кризата в класната стая.

Първото нещо, което е много важно за вашето изживяване с това аниме, не трябва да се възпират от първите епизоди. То представя много герои точно в епизод 1 и дава настройка под формата на документален филм. Честно казано, това е доста скучно, слушане на глас, който ни разказва за компанията, дава кратко представяне на всички ученици и други подробности за вселената. Начинът, по който всичко се въвежда е лошо и е разбираемо, че хората ще спрат в този момент.

Въпреки това, след като преминете през това, ще откриете завладяващо аниме за корпоративни войни и множество други приключения. Анимацията, озвучението и персонажите са великолепни и са много по добри от всичко това, което може да очаквате от такова аниме. Както виждате по снимките бюджета на студиото е бил доста голям и всички детайили за изпипани по съваршенство. Това аниме е едно от по добрите анимета в днешно време и въпреи фал старта си, с първия си епизод, не трябва това да намаця общата му ценност за този тип анимета.