D-Frag!

D-Frag!

12/05/2019 Off By boris

Семейство Казама – банда от трима самопровъзгласени разбойници и близки приятели, ръководени от Кенджи Казама, се опитва да си направят име в “Академията Фуджоу”. В първия ден от семестъра, бандата попада в ситуация, да гаси пожар в “Клуба за развитие на игри”. Вместо да им благодари, ексцентричните членове на клуба атакуват и нокаутират двама от приятелите на Кенджи, принуждавайки Кенджи да се бори за живота си. След като не успява да избяга, лидерът на бандата е принуден да се присъедини към “Клуба за развитие на игри”.

Докато се установява в клуба, Кенджи се запознава с четирите момичета, отговорни за временното му членство – президента на студентския съвет и общ тиран Читосе Карасуяма, енергичната мъжкарана Сакура Мизуками, небрежната съветничка на клуба Минами Оосава и скандалната лидерка на училището Рока Шибасаки. По време на постоянните манипулации на “Клуба за развитие на игри” и неговите отчаяни опити да напусне клуба, Кенджи започва да осъзнава, че може би се забавлява в този клуб.

Това е едно от най-недооценените анимета. Това аниме ще ви накара да се смеете толкова силно, че дванадесетте епизода ще преминат толкова бързо, че дори няма да осетите кога е изгряло слънцето. Определено препоръчвам това аниме на тези, които се радват на главен герой, който се опитва да действа като лошо момче, когато той наистина не е и комуникира с наистина странни герои.

Героите са толкова мили и забавни. Всеки от тях има свой собствен начин за разказване на шеги. Главният герой е ядосан на всичко, защото всички се държат толкова глупаво, че е сладко. Членовете на клуба имат свои собствени “типове” (тип огън, тип тъмнина, светкавичен тип) и те приемат такива неща толкова сериозно, че когато някой, който е толкова разумен, колкото главният герой се приближава към сцената, не може да не се съгласите с него.

Ако се наслаждавате на добра комедия, определено гледайте това аниме. И не се притеснявате за сюжета, просто винаги ще искате да се случи някаква нова лудория, за да могат героите да се впуснат в още една свада.