Danchigai

Danchigai

07/03/2019 Off By boris

Харуки Накано живее нормален живот

 

като за момче от гимназията, с изключение на факта, че майка му е в чужбина и той споделя апартамент с четирите си сестри. Те са, както следва най-старата, Мутсуки, която има лош навик да заспива в леглото му, гимназиялната ученичка Чйой, която го ударя, когато нещо се случи, и момичетата в начално училище и близначки, Узуки и Сатски, които обичат да играят шеги на техният по-голям брат.

Заседнал в къща с тези четири момичета, Харуки трябва да се справи с всякакви изпитания. От пазаруване на хранителни стоки, гледане на страшни филми, до тренировки по целуване, животът никога не е скучен в “Danchigai!”

Няма истински сюжет или история в тази поредица. Но това не означава, че авторът и продуцентите приемат това аниме, като нещо леко и има различна история за всеки епизод. Това просто прави поредицата по-ценна и забавна по различен начин. Целият епизод е доста къс, само по 3 минути и 30 секунди. Въпреки това, всички сцени са добре направени и подредени, което прави всеки следващ епизод по-добър и по-добър. Сюжетът за всеки епизод е поставен перфектно в такъв кратък период от време. По-скоро казвам, че е доста впечатляващо, като се има предвид кратката продължителност на всеки епизод. Връзките са добре обяснени, докато серията продължава. Всеки от героите играе важна роля в създаването на това семейство. Какво повече мога да кажа? Определено трябва да го видите сами.

Накратко, аз силно препоръчвам тази серия за всички възрасти. Краят на тази серия беше доста интересен и балансиран. Това ще бъде по-прекрасно, ако продължителността на епизодите е по-дълга, като например 24 минути. Въпреки това, този аспект не намалява оценката цялостната серия. Въпреки спокойната атмосфера в целия епизод, “Danchigai!” все още е приятно аниме. Ако търсите някакво забавление или дори не търсите, опитайте да го гледате. Краят си струва повече от всичко.