Eyeshield 21

Eyeshield 21

12/03/2019 Off By boris

Срамежлив, миниатюрен и често обект на насилници, Сена Кобаякава току-що се е записала в частната гимназия в Деймон. Когато той разгневи една група от престъпници, като отказва да действа като техен момък, той прави невероятно бързо бягство, способност, която е развил през годините на бягане от своите мъчители.

Йоичи Хирума – демоничният капитан на футболния отбор “Deimon Devil Bats” – се намира наблизо, и виждайки “златните крака” на Сена на работното си място, принудително го набира като бягане, въпреки желанието на Сена да бъде мениджър на отбора. Създадена, за да прикрие фланелката с номер 21 и специална каска, за да скрие самоличността си като играч, Сена става „Eyeshield 21“, тясно пазеното тайно оръжие на екипа. Скоро той осъзнава любовта си към спорта и има за цел да помогне на Дяволските прилепи да стигнат до Коледната купа, футболното първенство по гимназия.

Имам много похвали за начина, по който се използва спортът в “ES21”. Футболът е голям спорт, който изисква 11 играча от всяка страна, всяка от които има различна различна роля. В резултат на това, винаги имате герои, които не са само основната игра, които са далеч от безполезни. Въпреки това, 22 играчи са много малко, за да се съсредоточи върху едно време, и тази манга признава това, като се фокусира само върху малки части на игралното поле във всеки един момент. Ние получаваме много различни индивидуални, малки групи и големи групови конфронтации през всяка игра, което компенсира факта, че една игра може да продължи за 20-30 глави.

Това ефективно разделя прозореца между наистина масивна отливка по начин, който нито отслабва мрежата, нито пейките на не-електрическата мрежа. Актьорът е, освен че е в тройните цифри, изключително разнообразна история, варираща от кикър, който напуска екипа си, за да помогне на бизнеса на баща си на висок приемник, който е добър и популярен, но не успява да навакса истината. гений суперзвезда на собствения си екип. Коефициентите са най-много, ако не и всички, хората ще могат да намерят поне един символ, чийто фон съчувстват.