Kyoukai no Rinne

Kyoukai no Rinne

12/03/2019 Off By boris

Нещо много странно се случва с Мамия Сакура, когато тя е била дете: Тя е изчезнала в гората зад къщата на баба си. Разбира се, Сакура не си спомня какво точно се е случило след това, но оттогава вижда мъртви хора – призраци у дома си, призраци в училище и дори призраци на улицата.

Сега, когато е в гимназията, в нейния живот се е случило второ странно нещо. На една маса до нея, която седеше празна през цялата година, изведнъж се появява необичайно облечено момче на име Рокуду Ринне. Ринне изглежда е способен да вижда същите неща, които прави Сакура и другите хора не могат да го видждат. Каква тайна крие Ринне и как е свързан със странната сила на Сакура? В “Kyoukai no Rinne”, друг свят съществува заедно с този, в който живеем. Благодарение на Ринне, Мамия Сакура ще опознае този свят и странните герои, които го обитават.

Историята не е наистина оригинална или сложна, това е друга работа на Румико Такахаши и това е най-доброто и може би най-лошото, което можете да се каже за това аниме. Ако ви харесва “Ranma” или “Inuyasha” , тогава вероятно ще харесате тази нова работа, в противен случай по-добре опитайте да потърсите нещо друго.

То има същия вид комедия, подобен стил на рисуване, подобен романс … това аниме ме кара да се чувствам, като че ли гледам аниме от 90-те години, имам предвид стила на рисуване, старите герои, които ми дават усещане за стария стил и освен това липсват повтарящи се “ecchi” елементи и фен услуги. Аз лично смятам, че героите са много готини и забавни, историята е много “slice of life”, така че повечето време от всеки епизод е нова история и общото развитие е много бавно. Аз съм малко от старо поколение и смятам, че стилът на Румико е много приятен, но може би новото поколение не харесва този стар стил и вероятно обяснява защо “Rinne” е толкова лошо оценен от общността. Но ако не сте от тези хора тогава гледайте, “Kyoukai no Rinne” мисля че си заслужа.