Sora no Otoshimono

Sora no Otoshimono

12/03/2019 Off By boris

Докато си спомня, Томоки Сакурай се събуди да плаче за същия сън: ангел, който никога не е срещал, изчезващ в небето, казвайки: “Небето ме е завладяло.” Но един ден сънят е различен. Сега ангелът се спуска от небето, като отчаяно пита Томики за помощта му.

След като заспива в клас, приятелят му от детството Сохара Мицуки го събужда и забелязва сълзите в очите му. Обезпокоена, тя го накара да се консултира с Ейширу Сугата, техния ексцентричен съученик, който е обсебен от „Новия континент“ – летяща аномалия, чието съществуване никой не може да обясни. С аномалията, която минава над техния град, Сугата решава, че триото трябва да се срещне в полунощ, за да реши мечтата на Томоки, както и да събере повече информация за Новия континент. Като единствен, който се появи, Томоки е на път да напусне, когато от небето падне ангелоида и се свърже с него, обявявайки го за свой господар.

Скоро след това Сохара го принуждава да се присъедини към клуба за откриване на нов континент, чийто единствен член е Сугата. Заедно те работят, за да открият тайните зад Новия континент, ангелоидите и момичето зад неговите мечти – но това, което откриват, може да е много по-зловещо от това, което всеки очаква.

Всеки има извратена страна към него, независимо дали искат да го признаят или не. Самият факт на живота, който ни прави човешки във всеки един начин, за да повишим сексуалните си желания в частни или в някои случаи публично. За нас, които са от последните и сме почитатели на аниме, жанра “ecchi” подхранва тази всеобхватна аура в нашата психика, която ни кара да искаме да видим секси и красиви момичета. По време на милионите “ecchi” манга, които са с изобилие през последното десетилетие, винаги има една наистина забележителна манга, която всеки от нас смята, че поставя всички останали на срам. За мен “Sora no Otoshimono” идва на ум най-много.