Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

18/10/2018 Off By boris

Forza Horizon са серии игри, които винаги са успявали да балансират дoстъпност и сложност. Играта взима реалистичните шофиорски механики от „Forza Motorsport”, но изоставя надпреварата и безкруполната конкуренция на професионалните състезания. Вместо това тя използва интересни локации и позитивни елементи, за да подсили и празнува радоста от шофирането. Със своята скорост, бъзро променящата се околност и лъскавите коли Forza Horizon 4 се придържа към традициите за сериите. Много промени, които добавят голям интерес към развитието на играта са например, скоростта на развитието на историята в режим за един играч. Със своите многообразни трудности на игра, многобройните коли и прекрасния свят, които блика от интересни неща Horizon 4 продължава да преобразява виртуалното шофиране, като нещо вълнуващо, допустимо и интересно.

Horizon се развива в четвъртото поколение на системата на отворения свят, която е направена да изглежда като Великобритания, с много иконични места за Англия, Шотландия и Уелс. Тя предоставя множество фантастични места за разглеждане. Например широлите полета и правите пътища на Англия, високите и стръмни планински терени на Шотландия или градът Единбург с неговите ветровити стръмни улици, които са интересно място за състезания.

Онлайн функцията има много по голям ефект над Horizon 4. Когато играете сам играта дискретно ще ви свърже с 72 други играчи. Може да сформиране конвой от 2 до 12 играча, както и може да участвате в състезания с отбори и без тях, като има награди на края на всеки сезон. Все още остава много лесно да играете и сам по вашия си собствен начин или да играете офлайн и да се средоточите да играете напълно срещу системата.

Има толкова много различни дейности, които са натрупани във всеки ъгъл на играта Horizon 4 и множество промени към технологията “smart driving”, които подпомагат вашето чуство за това че сте постигнали нещо. Всичко което правите в Horizon се усеща като, ценно няма значение колко голямо или малко е то. Истинсия чарм на играта е изразен добре и в тази версия от сериите със своята печеливша формула, която поставя радостта от шофирането над всичко друго.