Gochuumon wa Usagi Desu ka?

Gochuumon wa Usagi Desu ka?

20/04/2019 Off By boris

Кокоа Хато е позитивно и енергично момиче, което става приятел с всеки в рамките на три секунди. След като се мести в семейството на Кафуу, за да посещава гимназия далеч от дома си, тя веднага се сприятелява със срамежливата и преждевременна внучка на основателя на заведението на залата – Чино Кафуу, която често се вижда с говорещия заек, Типи, на главата си.

След като започва да работи, като сервитьорка в замяна на стая и пансион, Кокоа също се сприятелява с друга сервитьорка, Ризе Тедеза, който има необичайно поведение и значителни физически възможности поради военното си възпитание, Чия Уджимацу, сервитьорка от съперничещо кафе, която прави всичко със собствено темпо и Шаро Кирима, друга сервитьорка в друго кафене, която има визия на благородничка, въпреки че е бедна.

С пухкава глупост и много кофеин, “Gochuumon wa Usagi Desu ka?” е трогателна комедия за пет млади сервитьорки и забавните им приключения в града, който те наричат ​​вкъщи.

С аниме като това трябва да направите сладки момичета наистина такива и да, те са сладки. Цветовете на момичетата изскачат и анимацията рядко се колебае. Всяка е много подробна. Аз всъщност предпочитам този поглед в този тип аниме, а не на “мое” петно ​​или ултра деформирани типове, които съм виждал. Костюмите се сменят често и всички изглеждат добре. Фоновете също не са лоши, а сцените се променят често, като ви позволяват да видите повече от града, в който живеят. Не много друго, което мога да кажа за тях, освен че изглеждат добре и очевидно не са в Япония.

Ако искате забавно аниме за сладки момичета, гледайте това. Ако искате аниме, което можете просто да се отпуснете, гледайте това. Ако искате комедия в права посока, бих ви препоръчал това аниме. Не бих го препоръчал на хора, които презират житейския жанр. Макар и комедия, тя все още е “slice of life” аниме, в която няма много история. Някои хора, които не харесват “slice of life”, могат да се насладят просто на хумора, но по-сладките момичета вероятно няма да променят мнението на повечето хора.