Hiiro no Kakera

Hiiro no Kakera

19/04/2019 Off By boris

Богове и призраци съществуват само в приказките, нали? Това е впечатлението, което има момичето от гимназията Таки Касуга, преди да отиде да живее при баба си в отдалеченото село Кифумура. След пристигането й от странни създания, тя скоро е информирана, че женските в нейното семейство съдържат кръвта на принцесата Тамари, която има отговорността и силата да държи запечатани богове и призраци, така че да не могат да навредят на широката общественост , Отначало Тамаки има проблеми да повярва в това, но след като петима красиви млади мъже я следват навсякъде, тя се държи като нейни пазители преминава дълъг път към убеждаването си.

В тази работа има повече неща, отколкото първо осъзнава Тамаки, а пътят, който се намира пред нея, е изпълнен с опасност и опасност. Ще успее ли тя да поеме тежката роля, поставена на раменете й?

Има много развитие в много от героите, особено на пазителите. Те започват с много отчетливи характеристики, които са индивидуално харесвани, но имат и някои идеи и чувства, които са доста негативни. Виждаме как всички преминават от чувство по един път към друг, което звучи неясно, но се опитвам да не го развалям! Особено харесвах Махиро-Сенапи, той беше забавен през цялото време и взаимодействието с другите винаги беше забавно. Пазителите имат и по-сериозни страни и е добре да виждате добре закръглени, реалистични герои. Тамаки ме дразнеше малко, защото й отне известно време, за да влезе в ролята си на принцеса Тамайори, но след като се сдоби с акт повече малко, тя беше добре. Аз също много харесвах Мицуру-чан, беше мила и прекрасна и характерът й никога не се проваляше да ме усмихне. Музиката за откриването е зашеметяваща. Абсолютно го обожавам! Звукът, използван през цялата поредица, постоянно се вписваше в сцената и помагаше да се създадат по-живи и емоционални моменти.