Got7 – Present: You (Album)

Got7 – Present: You (Album)

16/10/2018 Off By ivo

Седем-членната K-pop сензация се изкачва до върха на класациите за албуми в iTunes в 25 страни с третия си студиен албум “Present: YOU” и многоезичното им парче “Lullaby”, специално записано, за да достигне до феновете в световен мащаб.

Третият албум на GOT7 “Present: YOU” е отличен в класациите за албуми на iTunes в целия свят, а също така и сингъла им Lullaby, издаден на четири езика: корейски, английски, мандарин и испански.

След като албумът бе официално пуснат на пазара, скоро след това той оглави класациите iTunes Top Album в 25 държави, включително Бразилия, Финландия, Хонг Конг, Мексико и Нова Зеландия.

“Present: YOU” е красива компилация от солови песни на всеки един от седемте члена и още пет песни, включително водещата песен Lullaby.

“Решихме да запишем главната ни песен на четири езика, защото искаме да общуваме по-добре с нашите международни фенове и да достигнем до по-широка аудитория”, каза членът на групата Джин Йонг по време на пресконференция в Сеул. “Световното турне ни позволи да почувстваме любовта и подкрепата на нашите фенове по целия свят.”

GOT7 наскоро приключи световното турне “2018 Eyes on You”, което посети 17 града в Азия, Европа, Северна и Южна Америка.

Когато беше запитан за най-трудния език, за записване на песента, JB каза: “Испанският беше труден, защото и английските стихове трябваше да бъдат променени на испански. Непрекъснато трябваше да проверяваме произношенията си. ”

Състава на групата – Джаксън, Бам Бам, Йонг Дже, Джин Йонг, Ю Гьом, JB и Марк – продуцираха свои собствени песни Made It, Party, Nobody Knows, My Youth, Fine, Sunrise and OMW (On My Way). Повечето песни са за младостта, за себе-съзерцание и любов.

“Мисля, че сме придобили по-голяма увереност през последните пет години, изграждайки нашата музикална кариера. Тъй като новият албум включва лично произведена музика, ние вярваме, че можем да действаме като зрели артисти “, казва Бам Бам.

“Ние се чувстваме благословени, че сме признати и обичани в страни и региони, които никога не сме посетили. Горди сме, че сме част от K-pop група и се надяваме, че можем да популяризираме по-добре жанра “, добави Ю Гьом.

GOT7 се появи на K-pop сцената през 2014 г. с дебютния си албум “Got it?”. Освен четирите корейски членове групата се състои от трима чуждестранни: Джаксън от Хонг Конг, Бам Бам от Тайланд и Марк от Съединените щати.