Gyakuten Saiban: Sono “Shinjitsu”, Igi Ari!

Gyakuten Saiban: Sono “Shinjitsu”, Igi Ari!

20/12/2018 Off By boris

Откакто е бил дете, мечтата на Рюучи Наруходу е била да се превърне в адвокат, защитавайки невинните, когато никой друг не би го направил. Когато обаче новодошлият адвокат най-накрая поеме първия си случай под ръководството на своя наставник Чихиро Аясато, той осъзнава, че съдебната зала е бойно поле. В тези бързи опити, Рюучи е принуден да мисли извън кутията, за да разкрие истината за извършените престъпления, за да докаже невинността на своите клиенти.

“Gyakuten Saiban: Sono “Shinjitsu”, Igi Ari!” следва Рюучи, докато той се занимава с дела, за да освободи фалшиво обвиняемите от обвиненията, пред които са изправени. Няма да е лесно да стои в неговия път е безмилостния Рейжи Митсуруги, прокурор, който няма да спре нищо, за да даде виновни присъди. С гръб към стената защитникът трябва внимателно да проучи както доказателствата, така и свидетелските показания на свидетелите, пресяващи лъжи, за да разрешат мистерията зад всеки случай. С вик на “възражение!”, Битката в съдебната зала започва!

Разбира се, историята на тази поредица не е чак толкова добра. Изложението е доста застояло по отношение на това, което ще се случи и тъй като това е основно анимирана постановка на игрите, можете да познаете какъв е крайният резултат за всички един от тези случаи. Но това не означава, че те не са забавни за гледане, но не очаквайте, че нещата са доста предсказуеми. Проблемът е, че анимето е толкова фокусирано върху геймплей аспекта на серията, че не е останало много за нищо друго освен за случаите, дори ако всички те наистина са забавни за гледане.

Като цяло това не е шедьовър, но със сигурност не е аниме, което да пренебрегнете с лека ръка. Ако искате да имате интересен сблъсък с този свят, по-добре да играете на игрите, защото те предлагат нещо подробно, което никога няма да намерите в един сезон аниме, което се прави с идеята за 24 епизода. Въпреки това, аз се забавлявах с това аниме.