Hamatora The Animation

Hamatora The Animation

01/06/2019 Off By boris

Способността да се създават чудеса не е просто свръхестествено явление. Това е дар, който се проявява в ограничен брой човешки същества. “Минимални” или малки чудеса са специални правомощия, които притежават само избрани хора, наречени “Минимални притежатели”. Детективската агенция “Yokohama Troubleshooting”, или накратко “Hamatora”, се състои от “Минималните притежатели ПАЙ Дуо”, Ница и Мурасаки. Техният офис е самотна маса в “Cafe Nowhere”, където двойката и техните колеги очакват нови клиенти.

Изведнъж работата, които започват да получават, изглежда има странни връзки със серийния убиец, когото търси техният приятел Арт, който е полицай. Жертвите на убийствата споделят една и съща прилика: всички те са минимални притежатели. Ница и Мурасаки, както самите притежатели, са привлечени от случая – но какво точно е връзката между Ница и онзи, който е организирал всичко това?

“Hamatora The Animation” е аниме, което ще ви остави развълнувани, шокирани, ядосани и объркани в някакъв момент. Поставен в годината, в която е излъчено това аниме, хората в този свят ще имат власт, наречена „Минимални“, затова се наричат ​​„Минимални притежатели“. „Това е изключителна сила, която е извън разбирането на човека, която се проявява винаги, когато е изпълнено определено условие, под формата на действие. За съжаление, други няма да имат такава власт, защото не са родени или надарени с нея и тогава започва главният конфликт на поредицата. Те ще търсят власт, защото са „слабите”.

Изкуството в “Hamatora The Animation” е много колоритно. Един поглед към това аниме и знаете, че ще има летящи цветове навсякъде. Особено когато героите конструират своите сили, цветовете са точно там. Самите герои също са колоритни, с това, което носят и то е подходящо за това, какъв елемент използват. Има и много блестящи сцени.

Като цяло, аз се наслаждавах на това аниме от началото до края. Имаше доста кадри – особено последният епизод, който ме караха да се придържам към поредицата. Въпреки че, ако тава аниме имаше по-добро развитие на характера и повече епизоди, които бяха дадени на основния сюжет, тогава може би, щеше да има малко повече фенове. Но въпреки това мисля, че е доста забавно.