Handa-kun

Handa-kun

09/12/2018 Off By boris

Омразен от всички около него, Сей Ханда прекарва живота си в гимназията, смятан за аутсайдер ​​или поне в това вярва. В действителност Сей ​​е най-популярният ученик в училище, почитан от всички, заради несравнимите му умения в областта на калиграфия, добър външен вид и хладна личност. Въпреки това, дължаща се на безкрайно погрешно разбиране, Ханда възприема богослужението, което получава от легионите на своите фенове като тормоз, което води до идола на училището да се затвори от останалите си съученици.

Но отдалечаването от връстниците му, не ги възпира да го обожават. Всъщност опитите му да привлече вниманието върху себе си често завършват неволно и превръщат дори най-скептичните от учениците във вярващи. Модни модели, затворени престъпници, маниаци и други, никой не може да се изправи срещу блясъка, който е Сей Ханда.

Наистина отстрани от първия епизод е много добър, интро епизодите на членовете на “ХандаФорс” и финалът е със приличнаанимация и актьорско майсторство, тези силни страни малко надвишават някойкомедийни недостатъци, които постоянно се виждат, като например повторенията и да знае се,че комедията е субективна, но това някак си беше минус, който е може би единствения в товааниме.

Ханда-кун не е най-доброто комедийно аниме за сезона си, но въпреки това многото недоразумения който са корена на неговия хумор може да бъдат интересни за някой и той да го обикне както повечето му зрители. Препоръчвам това аниме на всеки, който е фен на подобен вид комедия и мисли че обикновените сцени на едно недоразумение в аниметата са златото на комедията, ако това е така то тогава това аниме е за вас и ще успеете да се насладите на него и наистина да вникнете в неговата история.