Hibi Chouchou

Hibi Chouchou

05/06/2019 Off By boris

Всеки път, когато Суирен Шибазеки се движи, главите се обръщат заради завладяващо сладкия й вид. В началното училище момчетата й обръщат прекалено много внимание, дотолкова, доколкото тя изобщо, да ги избягва. В средното училище тя посещава училище за момичета с надеждата да избяга от нежеланото внимание, но все още е задушена от симпатийте на съученицичките си. В резултат на това Суирен рядко говори и поддържа безлична маска.

Навлизайки в гимназията, Суирен се завръща в училище, което е съвместно от двата пола и отново е в центъра на вниманието. Момчетата я наричат ​​„Takane no Hana“, цветето на високия връх, недостъпно и идолизирано отдалеч.

Въпреки това, едно момче извън нейното море от почитатели хваща окото си – Куха Кавасуми, талантлив ученик по карате, който е също толкова тих, колкото и нея самата. Докато той може да не върне незабавната й привързаност, Куха я спасява от група момчета, което започва движението на тяхната сърдечна романтика, която разцъфва между двамата след този инцидент.

Ако сте тих човек, на който е трудно да разговаря с хора (особено с някой, на когото се възхищавате), но се радвате на сладките малки моменти, които той има с вас, тази манга е за вас.

Историята изглежда доста проста. Двама срамежливи характера се срещат и тяхната любов расте от там … но тя е много повече от това. Не знам за другите хора, но това е вид манга, който искам да чета по често. Типът, в който е просто обикновен романс със собствено малко докосване до него, който го прави свой. Мразя да виждам любовни интереси, като демони, момичета от животни и т.н., мразя, когато изкуството кара героите да изглеждат като нещо различно и мразя, когато има наистина досаден характер, който просто искаш да махнеш от мангата, но в тази история нямаше никой / нищо подобно. С други думи, това беше перфектната манга за мен.