Hoshizora e Kakaru Hashi

Hoshizora e Kakaru Hashi

03/05/2019 Off By boris

Казума Хошино се подготвя за нов етап от живота си като юноша. Поради по-слабото от средното здраве на брат му Аюму, техните родители смятат, че е най-добре семейството да се премести от града в по-селска среда. Сега двамата братя тръгват към “Inn Yorozuyo”, където ще отседнат, докато родителите им не успеят да уредят делата обратно в града и да създадат новия си дом.

Пристигането им в странноприемницата не върви по план, макар че, когато хванат грешен автобус, навиват насред нищото, Аюму получава шапката, открадната от дива маймуна, и Казума се губи в гората, опитвайки се да проследи животното надолу , Всичко това води до случайна среща с одухотворено младо момиче на име Уи, което Казума в крайна сметка случайно пада и се целува, докато тя се опитва да го отведе обратно на автобусната спирка. Това едва ли е добре с приятеля на Ui Ибуки, който бързо рита Казума и го изпраща на път. Голямо за продължаващия ужас на Казума, неговият лош късмет се поддържа в хана благодарение на нейната хазяйка Сенка и леко извратеното й чувство за хумор, а след това разбра, че двама от съучениците му са момичетата, които той се смути пред гърба си в гората!

“Hoshizora no Kakaru Hashi” намира Казума да се адаптира към новото си училище, да се занимава с многобройните жени, които са навлезли в живота му, да осигури емоционална подкрепа на по-малкия му брат и да се справи с живота с новата си хазяйка. По някаква причина обаче, нещо за това място вкарва шепотите на миналото в съзнанието на Казума. Малки проблясъци обратно към по-невинно време и приятелство отдавна забравено. Какво би могло да означава това дежа ву?