Papa no Iukoto wo Kikinasai!

03/05/2019 Off By boris

Юута Сегава току-що започна първата си година в университета. Един ден сестра му Юри, която го отгледа след смъртта на родителите им, го моли да се грижи за дъщерите й Хина, Сора и Миу, докато тя и съпругът й отиват в чужбина в командировка. Юута с обида приема, но трагедията настъпва, когато самолетът им изчезне и всички пътници се предполагат мъртви. В стремежа си да попречи на трите момичета да се разделят, Юута тръгва срещу семейството им и ги вкарва вътре, точно както сестра му го вкара, когато нямаше никой друг.

Сега четиримата се оказват в нова и особена ситуация: Юута трябва да се научи как да балансира новите си отговорности – като най-новият член на Обществото за наблюдение на улиците, клуб за хора, които гледат, а също и като фигура на баща – докато Сора, Миу , а Хина се примири със загубата на родителите си.

Историята започва със Сегава Юута като главен водещ, той е първокурсник на университет. Родителите му починаха, докато беше малък и той беше обгрижван от собствените си сестри. и Един ден той посещава апартамента на сестра си, тъй като той е помолен да се грижи за трите й дъщеря, докато Юри (сестра му) и съпругът й са в пътуване. и тогава проблемът възникна, сестра му и съпругът й получиха самолетна катастрофа по време на пътуването и така, трите дъщеря ще живеят отделно заради семейството, което искат да го направят, и за да предотврати това да се случи, Юута реши да вземе всички три момичета и живеят с тях.

Героите вероятно са това, което най-много ми хареса от това аниме, те наистина разкриват героя. като трите сестри, те наистина се обединиха една с друга, както трябва да бъдат братята и сестрите. и това, което прави тази серия по-интересна беше, разбира се, малката таканаши, Хина.