Joker Game

Joker Game

26/12/2018 Off By boris

С втората световна война разузнаването за социалната и икономическата ситуация на другите страни се e превърнала в ценен актив. В резултат на това Япония създава нова шпионска организация, известнакато “Агенция Д”, за да получи оръжията на другите страни. Под командването на подполковник Юуки, осем агенти са били назначени да проникнат и да наблюдават някои от най-могъщитедържави, съобщавайки за всяко развитие, свързано с войната.

За да изпълнят тези опасни задачи, тези мъже са обучили телата си да оцелеят в екстремни условия и са изучавали много области като комуникации и езици. Най-голямата им сила обаче е в способността им да манипулират хората, за да получат необходимата информация, за да поставят своя народ на върха.

Визуално бях впечатлен от настройките на фона в анимето. Подробностите за определени обекти и превозни средства като влаковете, колите и други предмети изглеждаха много добре. Екипът, работещ по анимациите за настройките от 1950-те , е свършил добра работа с прецизно проучване на обекти, устройства и елементи от 50-те години. Въпреки, че съм сигурен, че повечето от техните изследвания са фокусирани повече върху обекти с главни потоци, като оръжия, най-добрите налични влакове, най-добрите автомобили за този период и други такива неща. Характерните дизайни бяха доста добри, обаче, не ми хареса колко обикновенни изглеждаха по-голямата част от мъжете. Радвам се, че жените се открояват повече от мъжките, но все още мисля, че дизайнерите на героите биха могли да свършат по-добра работа с изявите на героите.

Мисля, че това, което ми хареса най-много в анимето е, че без значение какъв епизод гледах, чувствах удоволствие, което имах докато гледах цялата поредица, толкова добри моменти имаше в нея, че не можех да не я споделя с вас. Мисля, че очакването на това, което ще се случи в следващия епизод, е може би това, което прави това аниме толкова вълнуващо за гледане. Тайнственият елемент заедно с драмата ме държеше в нетърпение и с желание да се върна за още! Като цяло бих препоръчал “Joker Game”, ако искате да гледате нещо обикновено, интересно, лесно за гледане и разбиране.