Kagami no Kuni no Harisugawa

Kagami no Kuni no Harisugawa

19/03/2019 Off By boris

“Момчетата са същества, чието зрение ще последва момичето, което им харесва, където и да е. И ако дойде шанс момчето да осъзнае, че момичето е в опасност, ако е в състояние да я спаси, ще почувства крайното блаженство в живота” е нещо, което Харисугава Тецу е посочил и достатъчно вярно, че винаги е следвал с очите си момичето на име Сатоми Мао.

Благодарение на някои подробности от детството си, Сатоми винаги е била приятелска с Харисугава и има приятелски отношения, които напълно не подозират чувствата на Тецу към нея. Тетсу от своя страна предпочиташе да играе ролята на приятел и да държи чувствата си скрити, за да не застраши близостта, която вече има, откакто беше млад, Тетсу вярваше, че ако може да изгради малко по малко добри отношения с Мао, той ще стигне до точката, където може уверено да признае на Мао и да не бъде отхвърлен, Тетсу винаги е чакал единствения си шанс, без да се доближи до Мао случайно.

Първоначално изглежда, че тази “безизходица” никога няма да бъде нарушена; но един ден Мао вижда странно огледало в магазин за спестовност и по някаква причина чувства, че трябва да има огледалото. Мао купува огледалото, без да се замисля за него… Но тя е напълно наясно, че огледалото ще промени завинаги живота на Тетсу, както и нейния.

“Kagami no Kuni no Harisugawa”, е за младо момче на име Харисугава Тецу, което е влюбено в Сатоми Мао, негова приятелка от детството, която е училищния идол. Той е заседнал в зоната на страховитите приятели и не може да намери начин да се измъкне от нея. Тогава един ден Сатоми купува странно огледало, което превръща Харисугава в него. Това нещастие ли го е сполетяло? Или това е възможност за него да се доближи до Сатоми?