Tennis no Ouji-sama

Tennis no Ouji-sama

19/03/2019 Off By boris

Рйома Ечизен се присъединява към тенис екипа на “Seishun Academy:, който е известен с това, че е един от най-конкурентните отбори в Япония. Неговите членове са невероятно талантливи, надарени и атлетични. Със строгите и изключително интензивни практики, суперкласниците от отбора очакват най-доброто от себе си и очакват още повече от новите членове на отбора. Докато повечето от първокурсниците са на игли, надявайки се, че няма да бъдат отрязани от екипа, Рйома Ечизен е уверен, хладен и събран. Някои дори биха казали, че той е самонадеян, но поне има уменията да подкрепи своето отношение. С неговото почти невъзвръщаемо “извиване”, Рйома със сигурност ще направи стартовия отбор.

Присъединете се към Рйома и другите първи години, тъй като те се тренират усилено, стават приятели и се опитват да намерят място за себе си в екипа. И се запознайте със симпатичния, но хронично срамежлив съученик на Рйома, Сакуно Риязаки. Тя е влюбена в Риома, но ще я забележи ли някога?Рйома Ечизен е принцът на тениса. Може да е готов за тенис екипа на “Seishun Academy:, но готов ли е за него?

За първите 190 глави тенисът в “PoT: всъщност изглежда като истински тенис. Но тогава, внезапно и неочаквано, Рйома печели мач срещу преобладаващия противник, играейки с подсъзнанието си, а в мангата се въвежда суперсилен тенис. Той никога не спира да ви забавлява. Дори тези герои, от които никога не бихте го очаквали, успяват да имат мачове, които ви държат на ръба на вашата седалка. Знаеш, че “Seigaku” ще спечели, но все още си твърде развълнуван, за да спреш да четеш.

Виждам как внезапно въведените суперсили могат да притесняват някои хора. Особено след като тази манга по същество няма история, просто тенис, тенис и още малко тенис за добра мярка, така че да не се наслаждавате на мачовете означава да не се наслаждавате на мангата.