Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen

Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen

18/09/2019 Off By boris

В прочутата академия Шучиин, Миюки Широган и Кагуя Шиномия са най-добрите представители на ученическия съвет. Класиран като най-добър ученик в нацията и уважаван от връстници и ментори, Миюки служи като президент на ученическия съвет. Заедно с него вицепрезидентът Кагуя – най-голямата дъщеря на богатата фамилия Шиномия – превъзхождаща във всяка област, която може да си представи. Те са завистта на цялото училище, считани за перфектната двойка. Въпреки че и двамата вече са развили чувствата си един към друг, нито един от тях не е готов да ги признае. Първият, който признае ще загуби, ще бъде гледан от високо и ще се счита за по-малкия от двамата. Със своята чест и гордост, Миюки и Кагуя са еднакво решени да излязат победители от бойното поле на любовта!

Раздяли, самопризнания и връзките никога не са лесни, но най-трудната част е тази, където трябва първо да признаете чувствата си. Оставя ви уязвими. Любовта е война поема този относителен страх и я съсредоточава около двама упорити гении в битка кой ще се изповяда пръв. Кагуя Шиномия е богатата наследница на корпоративно предприятие, наследница разбира се, но приютена, с много повече гордост от здрав разум. Нейният противник – Миюки Широган произхожда от много по-скромен произход, работохолик, за да достигне върха на класа си, но за съжаление, той има малък опит с нещо друго. Въпреки диво различното възпитание, те споделят много общи неща; упоритост, ненадмината интелигентност, еготата, по-надути от два балона с горещ въздух и двамата са безнадеждно влюбени.

Да признаеш любовта си пред някого е ужасяващо, израстването е още по-трудно предизвикателство. Кагуя и Миюки бавно, но сигурно са на път да разберат това някой ден. Майсторски откровени шеги, експертна режисура и релационни герои. Без значение дали обичате или ненавиждате аниме ром-ком, това отнема стандартните жанрови тропи и ги подрива по нови и вълнуващи начини. “Kaguya-sama: Love is War” е изключителна поредица, която всеки може да гледа и да се забавлява с цялото си сърце.