Kamigami no Asobi

Kamigami no Asobi

18/04/2019 Off By boris

Юи Кусанаги, е нормално човешко момиче, което внезапно е пренесено в друг свят за една много специална мисия: да покаже на младите богове на божественото царство, какво означава да си човек. През годините тези красиви млади богове са загубили способността си, да съчувстват или да взаимодействат с хората. Всеки би бил щастлив да бъде заобиколен от такива главозамайващи хора, но проблемът е, че тя има само една година, за да изпълни мисията си и ако се провали, всички те ще останат завинаги в безчуствени и студени към човечеството.

Тъй като много от боговете показват голямо нежелание, дори да участват в проекта за състрадание, Юи е изправена пред трудна битка. Ще успее ли тя да ги убеди всички да научат урок за човечеството или всички те ще бъдат затворени заедно до края на живота си?

Това аниме беше много добре направено и аз го очаквах с нетърпение всяка седмица. Изкуството беше прекрасно с невероятни цветове и красиви дизайни, а актьорската игра беше много добра. Обичах развитието на персонажите и костюмите за всеки герой.

Това аниме е тип обратен харем, ако не харесвате тези, тогава може би не трябва да го гледате, но може да бъдете изумени от интересната история. Вярвам, че това аниме е базирано на игра от тип “otome”, и докато не съм играл играта, доста прилича на анимето. Тук имаме една любезна и грижовна главна героиня, която се опитва най-добре да бъде полезна и да направи най-доброто от ситуацията. Главнната героиня е заобиколен от богове от различни култури, всеки от които носи различна личност в цялостния сюжет. Това аниме беше много забавно и ме накара да се смея. Особено обичах малките късометражни скечове в края на всеки епизод. Ако искате да се полюбувате на хубава анимация, заедно със прекрасно озвучение, подходящо за сяка сцена и да видите как това младо момиче, ще се справи със ситуацията гледайте “Kamigami no Asobi”.