Kamisama no Iutoori

Kamisama no Iutoori

09/09/2019 Off By boris

Шун Такахата намира ежедневието си за скучно и безпрепятствено – тоест, докато главата на учителя му не избухне. От останките на трупа излиза кукла Дарума, която поставя началото на една садистична игра. Всички, които се движат, когато Дарумата гледа, ще бъдат убити, а победител е този, който натисне бутона на гърба на куклата Дарума.

Шун успява да запази спокойствие през клането на своите съученици и става единствен победител в класа си. Но след приключване на играта той открива, че все още е заключен вътре в училището и е принуден да играе през друго адско събитие. Кой точно измисля тези мистериозни игри и има ли изход? Шун дава всичко от себе си, за да намери други оцелели и да работи заедно, за да оцелее в убийствените тестове на Дарума.

Всички сме имали тази мисъл в един момент през целия си живот и благодарение на високото ниво на технологии днес, ние сме в състояние да избягаме от скучния си живот в удивителния свят на видеоигри, филми, аниме и безброй други медии. И все пак осъзнаваме, че те осигуряват само моментно облекчение от скучния ни живот и скоро желаем животът ни да е близък до любимия ни филм / книга / шоу или че по някакъв начин можем да бъдем наистина част от този свят. Но какво ще стане, ако един ден внезапно ви изтласкат в свят на фантазия и приключения, но все пак не е този, на когото сте се надявали? Старата поговорка важи: „Внимавайте какво си пожелавате“.

Бих казал, да се опитате да прочетете първата глава и след това вече можете да решите дали да продължите с тази манга или не. Да, само повече или по-малко 5 минути от времето ви няма да навреди в сравнение с усещането, че може да пропуснете много добра манга като тази, без да я пробвате, тъй като този вид манга има много малка възможност за адаптация на аниме и може да съсипе манга, ако тя ще бъде анимирана, тъй като много сцени могат да бъдат пропуснати / редактирани ..