Karakai Jouzu no Takagi-san

Karakai Jouzu no Takagi-san

02/06/2019 Off By boris

С усмивка, пакостливото момче от средното училище Нишиката поглежда към Такаги, момичето, седнало до него на час. Той току-що е измислил майсторски план, който най-накрая да се върне при нея заради всичките безмилостни подигравки, причинени му. Тъй като той се кани да задвижи плана си, Такаги се намесва с един-единствен коментар, който прекъсва Нишиката. Тя отново беше обърнала масата.

Ако се изчервиш, губиш. Това е неписаното правило между двете, откакто се срещнаха в средното училище. Ден след ден, загуба след загуба, Нишиката се стреми да види Такаги в червено с неудобство, но безсмислените му опити се срещат само с по-нататъшни подигравки. Отвъд този порочен кръг, който се опитва да надхитри един друг, връзката им ще се развие ли някога?

Изкуството е много различно, а когато имам предвид отделни, имах предвид само един поглед към героите, веднага разбрах, че художникът е Суичиро Ямамото. Самодоволната усмивка на героите, голямото сладко чело и характерните прически. Фоновете са много чисти и изкуството също има намек за думата “комичен” за мен, и аз го обичам.

Герои в тази манга са първокласни. Подобно на “Tonari no Seki-kun”, където има само 2 главни герои в историята, тя осигурява привидно безкраен сюжет, изпълнен с безкрайни възможности, което оставя читателите да искат повече и да не се притесняват да поискат нещо ново.

За да приключим нещата, “Karakai Jouzu no Takagi-san”, е манга, която аз силно ви препоръчвам. Ако мислите, че ви харесва да четете тази манга, защото Такаги се подиграва с Нишиката, вие сте погрешни. Вие обичате да четете тази манга, защото вие ст2е този, който се дразни от тази манга.