Watashi ga Motete Dousunda

Watashi ga Motete Dousunda

02/06/2019 Off By boris

Вместо принц и принцеса, които живеят щастливо и след това заедно, е много по-привлекателно да се влюби в принц и принц.

Вярвайки в това искрено, Кае Серинума е второкласна момиче с наднормено тегло, което прекарва дните си в обсебване на измислени момчета и фантазира, че мъжете са влюбени един в друг. По-специално, тя изпраща своите съученици Нозому Нанашима и Юууске Игараши – в нейното съзнание, всяко взаимодействие, което имат, намеква за тяхната романтика. Въпреки това целият свят на Кае е обърнат с главата надолу, когато умира любимият й аниме. Счупена от сърце, тя се заключва в стаята си и прекъсва всякакъв контакт от обществото. Когато най-накрая се появява седмица по-късно, тя се свива, за да се превърне в лъчезарна красота!

Сега всички момчета, на които Ке е доволна да гледа отдалеч, изведнъж я преследват – единственият проблем е, че Кае не иска да участва в нея! Тя би предпочела да целунат един друг, а не нея. В битката за сърцето си, Кае завладява момчетата в нейните диви фантазии и ги излага на истинската природа на света на фужоши.

Мисля, че тази манга балансира романтика и драма наистина добре. Знаците са като цяло добре развити, с леко докосване. Актьорите се фокусират главно на главния герой Серинума Кае и нейните ухажори. Всеки от тях имаше интересни истории, хобита и подходи към романтиката. Тя се чете като стандартен романс “shoujo”, и попита защо героите обичат, или се оценяват взаимно. Има ли външен вид или нещо друго? Тази манга отнема време да се изследва. Използването на отаку водещ герой също беше полезно, тъй като авторът използвал своите хобита и манията на Кае за любимия си герой, за да изследва динамиката между фикцията и реалността.

Изкуството беше добро и това беше цялостно забавно четиво. Това бяха 60 глави за романтика, но летяха много бързо. Историята на арките беше добре опипвана, а незначителните герои останаха като незначителни герои, които се развиват, без да взимат прожекторите от главния актьор.