Kingdom/Кралство

Kingdom/Кралство

19/09/2018 Off By toni

Историята се развива по време на военният период в Китай, когато всеки иска да завладее страната на изгряващото слънце. Главните ни герои Ксин Лии и Пиао са двама братски младежи, които мечтаят да станат велики генерали въпреки ниският си статут на осиротели роби. Един ден срещат млад благородник, който дава на Пиао възможност да поеме дълг в царския дворец на Цин. По пътя си, Ксин и Пиао обещават един на друг да станат най-големите генерали в света. Въпреки това, след като в двореца се случва ожесточен държавен преврат, Ксин се среща с умиращ Пиао, чиито последни думи го подтикват да го накара да се срещне с младия и скорошен крал на Цин Женг Йин.

Стъпката на историята е добра и всяка глава досега е била добра стойност. Тази серия е изключително солидна в това, че разказаната история може да не е оригинална, но начинът е фантастичен за жанра.

Историята и героите могат да бъдат оживени само чрез произведения на изкуството и трябва да кажа, че произведенията за това са много добри. Всичко е съставено изключително добре и чисто, битките (които много от мангата са фокусирани около) са изключително приятни за четене и няма абсолютно никакъв проблем да се разбере какво става от панела до панела. Това е най-високият комплимент, който мога да платя на всяка серия, тъй като това е най-големият ми проблем с много други манга с трудно, ако не и невъзможно, да следя бойни сцени, които наистина отслабват общото преживяване.

Наистина ми харесва художественият стил на автора с реалистични рисунки, наистина страхотни рисунки на големи битки и добър диапазон от герои с вариации. Развълнуван съм от тази серия върви напред като характер развитие, потенциалната посока на историята е да отиде в и предстоящите битки всички ме оставят на ръба на мястото си в очакване на следващата глава в очакване.

Това ми напомня силно на Фън Шен Джи въпреки че е по-по маршрута фантазия, но аз се пристрастих, веднага след няколко глави в и това се превърна в един от любимите ми серии, които аз съм винаги проверка на актуализации за.

Това определено е една от онези серии, които просто се нуждаят от малко повече публичност и напълно заслужават високото си оценяване тук.