Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!

Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!

04/12/2018 Off By boris

Мизуки Усами е страстна членка на художествения клуб в училище, но клубът има проблем – Усами е единствената членка, която се занимава сериозно със своето платно! Мързеливият президент на клуба непрекъснато спи докато е там, а Колет не посещава редовно клубните дейности от доста дълго време. Учимаки Субару, въпреки че е изключителен художник, който може да спечели много награди, ако се опита, е обсебен от рисуването на съвършената 2D съпруга. Мека атмосфера и комедиен тон, „Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!“, следва групата докато се борят да правят художествени клубни дейности, често препятствани от скромния си екип от добродетели и неща които отвличат вниманието им.

Анимето имаше някои проблеми като заключението, което беше задоволително, но не точно това, което се очакваше. Не мога да ви препоръчам достатъчно това аниме, ако сте фен на „Slice of Life” / романтика / комедия тип анимета, дори и да не сте мисля, че ще харесате героите и комедията, сцените бяха невероятни и интересни. Атмосферата в клубната стая беше един от най-важните аспекти на това аниме и тя му придава лека и мелодична вълна, която ви кара да се отпуснете докато го гледате. Това аниме е перфектно за разпускане след гледането на тежки анимета.

Може да е много “стандартен” аниме като цяло, с общи настройки, нормално качество на анимацията и използване на саундтрака, и няма реална прогресия на сюжета, за която да се говори. Но единственото нещо, което аниме от тази природа наистина се нуждае, за да цъфти, е приятните герои и най-вече добрата комедия, и точно там са разположени силните страни на „Konobi“. В резултат на това определено беше едно от представленията, които очаквах най-много всяка седмица.