Koukaku no Pandora

Koukaku no Pandora

26/01/2019 Off By boris

На борда на круизен кораб, който се отправя към живописния остров “Cenancle”, киборгът Нене Нанакороби, отпеснато младо момиче, което мечтае за световен мир, среща изобретателя Узал Делила. Двамата стават приятели бързо и заедно с любимия киборг на Узал, Кларион, котешки андроид. Скоро след раздялата, терористична атака на острова заплашва да разруши новото приятелство на двамата. В опит да спаси новия си приятел, Узал дава на Нене възможността да използва устройството на Пандора, намиращо се в тялото на Кларион, преди да умире. С тази сила Нене може временно да овладее уменията си и уменията, които никога не са виждали в напредващият свят. Работейки заедно, двамата неочаквани спътници отиват на различни мисии – от спасяването на децата при пожари в търговски центрове до борба с безразсъдните крадци – всичко в името на световния мир. Но за постигането на тази цел не е лесно. “B.U.E.R”, съзнателен лазер под формата на деформирано мече, заплашва да разруши техния щастлив живот с извратената си природа и неконтролируема сила. И за да влоши нещата, настойникът на Нене, както и гениалният изобретател, Такуми Коробазе има изключителен интерес към “B.U.E.R.”

Обременени от спасяването на света и измъкването на “B.U.E.R” от ръцете на злото, Нене и желанието на Кларион за световен мир изглеждат като мечта. С тази величествена цел, може ли тежестта на всичко да унищожи напълно приятелството на двойката?

Геройте са мястото, където анимето свети най-ярко. Гласовите актьори са много сладки и грижовни, най-очевидни при Нене, но дори и дребните герои са много мили. Особено дребните символи. Робърт, Ейми и Анна не могат да не ви накарат да ги обикнете. И героите, които са по-егоцентрични, с изключение на главния злодей, са доста оживени. Страхотно е да видим напредъка на героите, който нараства от самото начало. Тъй като има развитие на заговора, мога да кажа, че може да имаме друг сезон в ръцете си, където ще видим отново екипа на Нене и Кларион в бъдеще.