Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan

Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan

05/03/2019 Off By boris

Преди години човечеството е почти изтребено от огромни магически бронирани насекоми, които са станали твърде силни и агресивни, за да мога да бъдят победени от хората. Заради тези гигантски буболечки, хората вече не живеят на земята, а в плаващи градове. Това обаче не означава, че всичко е загубено, защото магьосниците от престижните “Плаващи Магьосници” се борят с тези чудовища. Каната е млад мъж, който сега е обозначен като предател, въпреки че някога е бил възхваляван като “Черният майстор на меча”. Той получава шанс да възстанови репутацията си, като инструктира екипа “E601”, който изглежда е изправен пред някои трудности. Той се състои от три момичета, Мисора Уитале, Лекти Айзенах и Рико Фламел, всяка от които има свои проблеми. Оказва се, че Каната ще попадне в дълбоки води, повече от веднъж заради тях …

Мисля, че повечето хора гледат на това аниме само като харем тип аниме, вероятно заради клишетата, които се показват на повърхността му, но когато го гледах, това не е наистина така. Историята е добре изработена въпреки доста объркващото начало, но ако го преодолеете анимето ще ви хареса. Всъщност това е история на изнемогване, като филмите, с които някои от нас са израснали. Има един куп несъответстващи на лични проблеми в областа на героите, те са надценени от другите около тях и никой не вярва в тях.

Обикновено обичам анимета като това и може би заради това ми харесва, но съм разочарован малко от объркващия сюжет в началото. Злодеите се нуждаеха от по-добро обяснение, като един от тях не е необходимо да се прави на злодей, когато не трябва да е. Бих препоръчал това аниме на хората, които харесват анимета с хубави битки и малко фен сервиз, мисля че анимацията и озвучението са на достатъчно добро ниво да засенчат до някъде проблемите в сюжета.