Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

25/04/2019 Off By boris

Самураите са много важна част от историята на Япония и да бъде свързана с тях по някакъв начин е вероятно едно от най-вдъхновяващите неща, на които млад гимназист би могъл да се надява.

“Kawakami City” е добре известен с това, че има много предци самураи сред своите граждани и като цяло е заобиколен от атмосфера на борбен дух, лоялност и отдаденост на работата. В “Maji de Watashi ni Koi Shinasai!” Студентите от Академия “Kawakami” използват тези знания ежедневно, независимо дали учат за изпити, състезават се в спортни състезания или се уверяват, че се грижат много добре за своите традиции. Ямато Наое е един такъв ученик, а шестте му най-близки приятели (три момчета и три момичета) съставят перфектния екип за приятелство, съперничество и мотивация.

Въпреки това дори самураите имат слабости. Въпреки че балансът и дългото приятелство на групата им са ненарушени от дълго време, когато две нови момичета влизат в групата, нещата започват да стават много по-интересни. Те не само трябва да поддържат това, което според тях е самурайската традиция, но и сега трябва да го правят с много „разсейване“.

Изкуството, което “Maji de Watashi ni Koi Shinasai!” притежава, е буквално добро, не е нещо, което наистина преувеличава. Яркото оцветяване, което използват, значително увеличава атмосферата, цветната природа, а самият дизайн на героите е доста добре направен, въпреки че качеството изглежда малко по-ниско за другото аниме, но изкуството в това аниме все още е доста приятно да гледате , Въпреки това, понякога има липса на качество на изтеглени знаци. В някои сцени лицето на персонажа изглежда доста „разсеяно“, но това наистина не се притеснява.