Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

24/03/2019 Off By boris

Когато момчетата изведнъж попаднат на места, където никога досега не са били допускани, някои момичета са склонни да се разстройват. Така че, когато се вземе решение за сливане на елитната частна академия за момичета “Yuihime” и съвместната образователна частна академия “Kagamidai”, всички искат да полагат допълнителни грижи, за да избегнат неприятности, докато обединят двете частни лица. Следователно, а не просто да въвеждат момчетата от Кагамидай в училището на момичетата Юихиме наведнъж, е създаден план, в който група от мъжки тестове първо ще бъде включена в частната академия за момичета.

Така бедният млад Шинго се хвърля като жертвено агне към лъвиците на Юихиме, които не го чакат точно с отворени обятия. Ще успее ли Шинго да оцелее в замърсената с естроген яма на смъртта, която е “Yuihime”? Могат ли момичетата да се научат да бъдат по-възприемчиви към момчетата? И само колко дълго, докато нещо, включващо бикини, ще предизвика емоции, пламъци и искри и битката на половете да избухне?

Когато за първи път видях “Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers”, никога не съм мислил, че ще ме влече толкова много, колкото го направи. Привлече вниманието ми, когато гледах, и не ме пускаше, докато не се сдобих с цялото аниме; и да, направих маратон анимето за мен беше толкова хубаво. Винаги съм бил почитател на романтичните анимета, те са онова, на което отивам, когато имам нужда от приповдигната история или тъжна; това аниме го прави, че сметката, че е един от най-високите крайни романтични анимета, които съм виждал (и съм виждал много от тях). Може да е имал тези бавни моменти и тези леко неподходящи моменти, но най-вече мислех, че сюжетът и прогресията на героите наистина засенчват тези моменти, което го прави много добро аниме. Особено такава, която може да хвърли около вашите чувства, сякаш не е нищо.