Mayoiga

Mayoiga

18/12/2018 Off By boris

Автобус, пълен сексцентрични личности, се насочва към градската легенда, известнакато село Нанаки, място, където ще започнете отначало и ще живеете перфектният живот. Докато мнозина имат различни идеи защо селото не може да бъде намерено на нито една карта или защо дори полицията не може да определи местоположението му, те очакват своя нов живот и това което ги очаква, след като стигнат до тяхното съдбовно място.

След няколко нещастия, успешно пристигат в село Нанаки, за да го намерят напълно изоставено. Съдейки от състоянието на околоностите, то е било изоставено в продължение на поне една година. Въпреки това тайните скоро се разкриват, тъй като някои от групата започват да изчезнат, докато разглеждат селото и сред суматохата откриват кървави нокти в гората. Тъй като недоверието и бойните действия избухват, ще могат ли някога да разберат истината, която стой зад това изгубено селище?

Малко ме натъжава, че анимето получава толкова много негативни коментари, защото това е един вид уникален и наистина посветен тип история, която виждаме рядко и дори никога в аниме и би било хубаво, ако повече хора я оценят. Анимето е добре изработено и историята в него развита по правилен начин. Интродукцията е добра, като дава много информация за какво се случва всъщност. Връзките между отделните герой и техните разновидности, както в години така и в характери прави цялото аниме по солидно и го развива в добра светлина.

Имадоста тъмни моменти в анимето, които не са за всеки но за хората, които си падамалко или много по пост апокалиптичен стил, биха се зарадвали на това иначе интересно и уникално аниме. Всеки тип хумор не е за всеки, но това, прави Майойга е почти единствено по рода си в аниме средите и мисля, че си заслужава гледането, дори и само да видите дали това е за вас.