Meteor Methuselah

Meteor Methuselah

13/10/2018 Off By toni

Дъждът Юлит, известен като Матюсела, е разпънат, безсмъртен 624-годишен мъж, облечен в дрехи на свещеника. Той има вечна младост и голяма цена на главата си … поставена там от онези, които търсят след тайната на безсмъртието си.

Макика Балтатин е момиче, което е 14-годишно момиче, което след смъртта на дядо си се опитва да убие Матушела, онзи, който му заслужава дядото на убийството, Зол Гримният жътвар, не може да убие. Вместо това, обаче, Махика отново се спасява от Дъжд от други амбициозни ловци на глави, които ги атакуват.
Спомням си, че се сблъсквах с тази поредица в местната библиотека, но това беше случаен том 2, който според мен е странно дори да се вдига, тъй като мразех четенето извънредно. Оттук нататък бях напълно привлечен от него и не можах да чакам да ми дойдат мощта, сега това беше, преди да имам РЕАЛЕН интернет … комутируемите неща бягаха в къщата ми; и дори не знаех, че сканирането е нещо – бях много млад.

Обичам творбите на авторите и разнообразните знаци. Спомням си, че бях в средното училище и го скрих под бюрото си, защото не можех да чакам да го прочета. Има толкова много носталгия, че имам за тази серия.

Има такова добро натрупване, кулминация, разрешение и заключение. Ако искате пълни и изпълнени затваряния, това би било. Ще има герои и антагонисти, но до края на всичко това човек се чувства много релативен и силно съчувствие към всички герои.

Аз не знам как иначе да убеждавам всеки да прочете тази серия, но това е едно от любимите ми моменти! Не разбирам как това не е аниме … наистина е голяма загуба.