Mikakunin de Shinkoukei

Mikakunin de Shinkoukei

14/05/2019 Off By boris

Kато само една обикновенна тийнейджърка, Кобини Йономори получава доста голяма изненада на 16-тия си рожден ден – годеник и снаха, която дори не е знаела, че има. В резултат на споразумение, направено от покойния й дядо, Хакуя Мицумине и по-малката му сестра Маширо се мястят от дома си в дома на Йономори, за да задълбочат отношенията си с новите си членове на семейството. “Mikakunin de Shinkoukei” следва “любовния живот” на Кобини с Хакуя, докато тя се опитва да се приспособи към резките промени, наложени й от този обрат на събитията. Въпреки това, тъй като някои необикновени тайни по отношение на братята и сестрите се появяват, Кобини ще открие, че животът й ще се промени завинаги.

“Mikakunin de shinkoukei” наистина е непредсказуемо аниме. То бързо преминава през огромни неща, все едно не е голяма работа и прави голяма работа от неща, които нямат значение. Не само това, начинът, по който се справят с клишетата, е изключително смешен. Почти всички нормални клишета присъстват в “Mikakunin de Shinkoukei”, просто по различен начин. Това ви кара да се подготвяте на клишетата, но се случва точно обратното, те ви карат да им се насладите още веднъж, въпреки че вече сте ги виждали.

Говорейки за удоволствие, идеята, която ви дава “Mikakunin de Shinkoukei”, е щастлива и освежаваща. Анимето ви кара да се забавлявате с героите. То отнема тежестта от раменете ви и ще ви накара да се отпуснете, докато наблюдавате на ежедневието на Бенио, Маширо, Кобини и Хакуя. Ще се смеете на техните ексцентричности, с всеки един от членовете и аз ви уверявам, че ще получите много смях заедно с тях.

В аниме тип“Rom-com”, правилните и силни герои са задължителни. Как се справя “Mikakunin” в тази област? Много добре. Бенио и Маширо са тези, които носят хумора в тази серия и го правят много добре. Кажете всичко, което искате, ако нелепото безумство на Бейно не ви накара да се смеете дори веднъж. Препоръчвам това аниме на всички, които искат да се отпуснат и да гледат едно интересно направено, комедийно аниме с малко примеси на романтика.