Tomodachi Game

Tomodachi Game

14/05/2019 Off By boris

Катагири Юичи вярва, че приятелите са по-важни от парите, но той също така знае трудностите, на това да не разполага с достатъчно средства. Той работи усилено, за да спести, за да отиде на гимназиялната екскурзия, защото е обещал на четиримата си най-добри приятели, че всички ще отидат заедно. Въпреки това, след като са събрани парите от класа, всичко е откраднато! Подозрение пада върху двама от приятелите на Юичи, Савараги Шихо и Шибе Макото.

Скоро след това петте от тях са отвлечени и се събуждат в странна стая. Очевидно един от тях е влязъл в “игра за приятелство”, за да се погрижи за огромния си дълг. Но кой беше и защо имаха такъв дълг? Можеха ли да са откраднали парите от класа, за да платят за влизане в играта? Юуичи и най-добрите му приятели ще трябва да успеят в психологически игри, които ще изпитат или унищожат вярата им един в друг.

Изкуството е е нещо уникално за тази манга. То е тъмно и пясъчно, когато трябва да бъде и изражението на лицата на героите е незабравимо. Това е изкуство, в което всичко, което е на панела, подобрява всички други елементи на този панел. Това не е нищо повече от много добро изкуство.

Героите в “Tomodachi Game” се разпростират от нормалните ви прости ръкописни характери, до някои доста интересни и сложни характери.Но страничните герои на тази манга са слаби, рядко се оказвам да ми е интересно за някои от тях. Това обаче компенсира със силния главен герой и развитието на неговия характер. Сега това е “Tomodachi Game”, всички наши герои са принудени да преодолеят някаква борба, за щастие това помага на главния герой да покаже по-зловещата си страна, както и да научи повече за себе си и приятелите си.

Това беше наистина забавно четиво, гледайки всички малки начини, по които героите се борят да намерят начин да победят всяка игра, е много интригуващо и когато те най-накрая спечелят, огромна вълна от щастие се надига в мен. Друг голям фактор за удоволствие беше тайната, която контролира тези игри? Какво наистина знаем за тези герои, всички тези фактори ме държаха на пръсти и това е нещо, което ме накара да ви препоръчам тази манга.