My love from another star – драма

My love from another star – драма

11/02/2019 Off By toni

Нека Ви представя една извънземно-романтична драма. Името й My love from another star, подсказва за една необикновена любовна история.

Мин-Джоун (изигран от Ким Соо-хиун) е извънземен, който се приземява на Земята по времето на династията Чосон. Той обаче не успява да се качи обратно на корабът си. Причината: Младо момиче изпада в смъртна опасност, а нашият герой й се притичва на помощ.

Така Мин-Джоу пропуска възможността да се върне на планетата си и е заточен на Земята през следващите 400 години.
За героя: Той притежава почти идеален външен вид, подобрени физически способности, включващи телекинеза, остър слух и неземно бърза скорост на придвижване. Умението му пък да спира времето, ще играе една от най-важните роли в драмата.
Действието: Постоянното превключване от минало и настояще, прави драмата доста интересна и ни дава възможността да опознаем старите Корейски традиции.

В настояще време Мин-Джоун е преподавател в университет в Сеул. Скоро обаче разбира, че след 3 месеца ще има възможност да се завърне обратно на своята планета. За добро или лошо той среща Cheon Song-yi (играна от Jun Ji-hyun), известна актриса, която внезапно става негова съседка. Бавно, той се оказва запленен от лудите и непредвидими ситуации, в които двамата изпадат. След време, извънземният открива, че красивата актриса прилича много на младото момиче, което спсил преди 400 години.

Случайно или не, животите на двамата силно се преплитат, а възможна ли е подобна любов? Ще избере ли До Мин Джун да остане завинаги на Земята или ще се върне на далечната си планета? Отговорът на тези въпроси може да разберете само ако изгледате драмата.
Не забравяйте да си приготвите и носни кърпички, защото краят ще Ви остави без дъх.

Автор: Елм