Ojisan to Marshmallow

Ojisan to Marshmallow

24/01/2019 Off By boris

Хабахиро Хиге е простодушен възрастен мъж, който работи в офис и е ентусиаст на “Tabekko Marshmallows”. Неговите дни често се състоят от това, че се дразни от неговата 24-годишна колежка Иори Уакабаяши, която използва неговата мания в своя полза: да ги изяде пред лицето му, да си купи любимата му марка от магазина и дори да го смути пред техния шеф. Въпреки че нейните приятели не могат да проумеят това, което тя вижда в него, тя просто не може да преодолее своята обсесия. Независимо от затрудненията, Йори ще намери начин да привлече вниманието му. Хабахиро знае, че тя се опитва да го съблазни и вкара в романтична връзка с нея. Пътят към сърцето на мъжа е през стомаха му, нали? Поне това е, което Иори би искала да вярва. С торба в ръка, Иори продължава да го кара да я гони след ден след ден, надявайки се, че най-накрая ще има успех. Ще осъзнае ли някога, че връзката им може да стане още по-голяма?

Въпреки че тези епизоди могат да бъдат с размер “marshallow”, всяка секунда от всеки епизод е изпълнена с веселие, внушителни намеци, недоразумения, сексуално насилие на работното място и истинско чувство на сърце. Хидж-сан е служител в офиса, който е с наднор. На пръв поглед, Хидж-сан е много интроветен и любезен възрастен мъж, напълно забравен за напредъка на Уакабаяши, който създава много забавни недоразумения и в крайна сметка се свежда до двамата, които консумират торби с “marshallow”.

Страничните герои са малко и са забравени. Двете женски приятелки от работата на Уакабаяши се появяват в няколко епизода и казват няколко неща, без наистина да оставят някакъв ефект, а братът на Уакабаяши малко остава на заден фон. Но без съмнение открояващият се характер на тази серия досега (с изключение на главните герои) е началникът на отдела. Той е смешен и напълно се задоволява с недоразуменията, които се случват. Но ще научите повече за това, когато гледате анимето.