Ookami Shoujo to Kuro Ouji

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

27/03/2019 Off By boris

Ерика Шинохара се бе замислила за романтичните си подвизи, за да спечели уважението на новите си приятели. Така че, когато те искат снимка на нейния “приятел”, тя припряно снима снимка на красив непознат, когото нейните приятели разпознават като популярния и любезен Киойя Сата.

В капан на собствената си мрежа от лъжи, тя отчаяно се опитва да избегне унижението, Ерика обяснява затруднението си на Киойя, надявайки се, че ще се престори, че е неин приятел. Но Киойя не е ангелът, който той изглежда. Той всъщност е средно настроен садист, който принуждава Ерика да стане негово “куче” в замяна на запазването на тайната и.

Ерика скоро започва да вижда проблясъци на истинската Киойя, под множеството слоеве на външната му личност. Тъй като тя се оказва хлътнала по него, тя не може да не разбере дали някога ще се почувства по същия начин за него. Най-накрая Киойя ще направи честна жена от Ерика или тя е предназначена да бъде “момиче вълк” завинаги?

Желанието за приемане е нещо, с което повечето от нас могат да съчустват и понякога то може да ни доведе до определени крайности. Това е предпоставка, която не е непременно уникална, но за серия “shoujo” всъщност е. Натрупаният троп на безгръбначна героиня и нейният интерес към любовта на “тсундерите” са твърде общи. Това аниме обаче ни дава лек вариант, в които нашият главен герой е пристрастна лъжкиня с склонност към емоционално наказание, която се случва, в поредица от лоши решения и лоши преценки, да се превърне в двуличен идиот, който е доволен да я третират като куче.

Като цяло, анимето има достатъчно достойнства, за да гарантира, че е добро “shoujo” тип аниме. Въпреки че този преглед може да ви накара да повярвате, че главните герои са най-интересната част от поредицата, би било нечестно да твърдите, че не са най-малко разочароващи. Ако имате трудности да оцените, че те са по-нюансирани, отколкото изглеждат на пръв поглед, тогава ще ви бъде трудно да намерите нещо приятно за анимето.