Ookami to Koushinryou

Ookami to Koushinryou

06/09/2019 Off By boris

С каруцата си като свой единствен спътник, младият търговец Крафт Лорънс бавно върви по прашните задни пътища в търсене на печеливша търговия. Но тази монотонност е спиряна, когато една вечер той се натъква на богинята на реколтата под прикритието на красиво младо момиче … с вълчи уши и опашка!

Копнеейки за северните земи на своето раждане, Холо Мъдрецът се присъединява към Лорънс, докато следва приливите и потока на търговия през провинцията. И когато двамата се натъкнат на убедителна, но подозрителна възможност за печалба, дали Лорънс със своите меркантилни котлети и Холо с нейните древни инстинкти ще могат да отделят истината от лъжите – и да направят малко пари, докато пътуват на север?!

Изкуството на тази манга е фантастично. Загубих броя на леките романи серии и вече продуцираните аниме серии, които са получили манга адаптация с липса на великолепно изкуство. “Ookami to Koushinryou” изглежда груба и почти скицирана, но в същото време са невероятно детайлна и мека. Светът му има много реалистично и атмосферно усещане към него, благодарение на самото произведение на изкуството, което обслужва настройките на поредицата и върши великолепна работа, предоставяйки всичко – от фона до поведението и реакцията на героите. Като цяло изкуството е запомнящо се и основната причина тази адаптация на манга да работи толкова добре.

Докато по-базираните на арки истории се фокусират около корпорации, създаващи пари, проклятия, измамници и говорещи зайци, те по същество са подправени с нашите двама главни герои, които просто са там един за друг, научават един за друг и решават какво всъщност искат от живота. Героите са продажната точка на поредицата от лекия роман до анимето, а техните персони покрай силното изкуство са причината мангата да е с високо качество.

Развитието на героите практически се равнява на развитието на отношенията им, тъй като в анимето има приблизително 300 сцени с прегръдки. Това е близо до това, че е най-милото нещо, създадено след изобретяването на самата дума, четенето на манга само заради тези сцени си струва само по себе си, въпреки че има много повече неща, отколкото само това.