Uma Musume: Pretty Derby

Uma Musume: Pretty Derby

06/09/2019 Off By boris

В свят, който много прилича на нашия, големи състезателни коне от миналото имат шанс да се преродят като „момичета коне“ – момичета с уши и опашки на коне, както и с тяхната бързина и издръжливост. Най-добрите от тези момичета коне отиват да тренират в Токийската академия в Трейсен, надявайки се да продължат към славата и богатството, както като състезатели, така и като идоли. По време на специалната седмица, една гимназистка от провинцията, току-що се е прехвърли в Трасен и тя е решена да изпълни обещанието си към майка си да стане най-доброто момиче кон в Япония. На път за училище тя спира, при пит на състезателната писта и моментално се влюбва в стила на Силенс Сузука и става решена да се състезава в същия отбор като нея.

Да започнем с героите, които за мен играят най-важната роля в анимето. Всички момичета коне са базирани на истински състезателни коне и техните дизайни са свързани с техните еквиваленти в реалния живот. Обичам дизайна на героите – всички те са толкова подробни и връзката с действителните коне ги прави още по-интересни. Всички момичета са уникални, както физически, така и по отношение на личността. С този актьорски състав е невероятно, че всички герои се открояват по един или друг начин и мисля, че всички, които гледат това аниме, ще намерят момиче кон, което ще харесат. Честно казано, в началото ми беше трудно да си избера любимо момиче. Но това не е всичко освен състезанията те се изявяват и като идоли на сцената, за да бъдат подкрепени от тяхните фенове.

Както казах преди, нашите момичета блестят не само на пистата, но и на сцената! Песните са приятни и закачливи. И ако ги харесвате, препоръчвам да проверите повече от песните на героите, не само тези, които бяха включени в анимето.