Ookami to Koushinryou

Ookami to Koushinryou

25/04/2019 Off By boris

Млад пътуващ търговец, на име Крафт Лорънс е свикнал с дните си на скитане и търговия, с малко спътници. Или поне до един особен ден, когато търговецът намира младо, голо, вълкообразно момиче, заспало в каруцата му.

Красивото момиче, което се нарича Холо, твърди, че е местното божество на вълка, почитано от местните жители като Бог на добрата реколта. Година след година тя гарантира, че ще пожъне добра реколта, но оттогава тя се е уморила да изпълнява желанията на неблагодарните местни жители.

Холо прави сделката с Крафт: ако той й помогне да избяга от селяните, тя с радост ще му помогне в неговите търговски начинания. Заедно те пътуват от град до град в търсене на бизнес, а Крафт реализира както възходи, така и падения, по време на пътуването си с надменната и проницателната богиня на вълка.

Единственият начин, по който можех да се представя тази манга, е какво ще стане, ако някой е взел добра история и е сложил някои исторически факти и подробности в историята и ви е накарал да се почувствате като че, сте научили нещо от нея. Бях изненадан от самия себе си, защото ще чета за търговията с Лоурънс и сключването на сделки с бизнеса и ще бъда напълно инвестиран в историята. Вярвам, че мангата успява да бъде много интересна, как авторът пише книгата, как се събират нещата и корелацията прави я правят много добра като цяло.

Въпреки това, най-интересният аспект на тази поредица е връзката между Холо и Лорънс. Беше забавно, сърдечно и дори тъжно, да се види какво се случва между тези двамата. Да се ​​види, че Лорънс се променя малко по малко и да вижда същото за Холо е страхотно.Холо може да бъде категоризирана, но тя прави тази категория сама. Сериозно това е причината да прочетете тази поредица, начинът, по който те си взаимодействат, е много уникален.