Ore ga Ojousama Gakkou ni “Shomin Sample” Toshite Gets♥Sareta Ken

Ore ga Ojousama Gakkou ni “Shomin Sample” Toshite Gets♥Sareta Ken

18/02/2019 Off By boris

Кимито Кагуразака е обикновенно момче с фетиш за мускулестите мъжете – или поне това е лъжата, която той трябва да продължи да казва, ако иска да се предпази от неприятности в елитното училище за момичета, академия Сейкайн. Отвлечен от училището при предположението, че предпочита мъжете, Кимито е направен да бъде тяхната „обикновена проба“, излагайки момичетата и на обикновените хора и на мъжете, така че преходът към света след училище да не е толкова раздразнителен за тях. Застрашен от кастрация, ако сексуалните му предпочитания не съвпадат с предположенията на училището, Кимито запазва фасадата си, за да защити мъжествеността си. Но около всеки ъгъл има ексцентрични индивиди, които започват да правят живота на Кимито още по-труден. Сред тях са Айка Тенкуубаши, социална изгнаница, която изтрива всичко, което и идва на ум; Хакуа Шиодоме, млад гений; Карен Джинроу, дъщерята на самурай, която е обсебена от победата над Кимито; и Рейко Арисугава, перфектната ученичка, която има заблудата, че ще се ожени за Кимито. Заедно с самия “обикновен човек”, тези четири момичета съставляват Клуб на обикновените, който се опитва да научи момичетата повече за живота извън училището, докато Кимито постепенно научава за странните момичета около него.

Идеята да имате защитено гимназиално училище за богати млади дами и след това да оставиш самотен ученик да се прехвърли в него, не е нищо ново за света на анимето. Но за дамите да бъдат напълно без никаква идея за това как работи светът на обикновените граждани и за това сред тях да имат погрешно схващане, че главният герой всъщност е гей и има сериозен фетиш към мускулестите мъжете? Да, не мисля, че преди това е направено някъде другаде.

Това аниме е нещо, което не очаквах, че някога ще получи аниме адаптация, базирано само на факта, че неортодоксалната серия “ecchi” като това рядко се случва, но аз се радвам, че е така. В сравнение с изобилието от магически академии “ecchi harems”, които обикновено получаваме , “Shomin Sample” е по-добър за мен във всяка категория. То е смешно, сладко, оригинално и не се чувства принудително. А за аниме от този тип, това е толкова, колкото можете да поискате.