Persona 3: Dancing In Moonlight

Persona 3: Dancing In Moonlight

03/12/2018 Off By boris

Ритъм геймплей система, създадена за първи път в „Persona 4: Dancing All Night“ се завръща в тази адаптация, с нейните шест бутона за входове, които граничат на екрана и отбелязват поток от центъра към съответния вход. Двойните оценки, джобовете и DJ-драскотините поддържат разнообразни модели за оценки и правят нещата приятно забързани при най-трудните режими на игра. Има много опции за начинаещи, както и четири настройки за трудност и няколко модификатори за помощ. Това е забавна ритмична система, поддържана от модели на оценки, които се сливат безпроблемно с фантастичния траклист – има безспорно удовлетворение за закопчаването на перфектни комбота, тъй като звуковите кламери, тъпанчетата и драскотините се синхронизират с ритъма на песента.

Аз ще бъда първият, който ще признае, че има тематичен дисонанс между танцуването в очарователни тоалети и по-тъмния тон на „Persona 3“, което може да се окаже невъзможно за някои големи фенове на тази игра. Все пак е абсолютно удоволствие да бъдете отново с екипа на „SEES“, превъплътена в 3D модели в същия дух като стилът на изкуството на „Persona 5“.

Това е преосмисляне на веселото поведение на Юкари, странното отношение на Мицуру и глупостта на Юнпей. Всеки излиза навън и танцува с впечатляващи умения, особено с това, как танцуват с партньори / групи са хореографирани с естествени несъвършенства. Иска ми се да имаме безстрашния член на „Shinji“ от самото начало, но той е на разположение в „DLC“ песен. Независимо от това, има огромно чувство на радост в това да се видят отново познатите ни герои. А фактът, че старите местоположения са обновени със съвременни визуализации, ги кара да се чувстват нови – „Iwatodai Dorms, Port Island Station, Paulownia Mall, Gekkoukan High School, Tartarus“, всички са тук.

„Persona 3: Dancing In Moonlight“ поставя фокус върху една от най-силните части на цялата серия: музиката. Сливането на поп, рок, хип-хоп, електроника показва много от невероятната работа на композитора Шоджи Мегаро и компанията.

Танцът в лунната светлина е особено специален поради силните ремикси и ремастери на познати песни, отдих на местата, които сме били, и ремагинация на герои, които отдавна познаваме. Екипът на „SEES“ е направил една блестяща ритмична игра, преплетена в невероятен емоционален саундтрак.