Prince of Stride: Alternative

Prince of Stride: Alternative

09/01/2019 Off By boris

“Stride” – екстремният спорт, който съчетава паркур, свободно бягане, препредаване на батон и спринт – е това, което накара ученичката от първа година в гимназията Нана Сакураи да се запише в “Honan Academy”, след като е била запленена от отбора на училището. Споделянето на взаимното намерение за присъединяване към отбора още в първата си година заедно с, Такуру Фудживара ги сдружава още от самото начало. За тяхно разочарование обаче клубът е на крачка да се разпадне поради липсата на членове и сега те работят под клуба по шоги. За да съживи клуба, Нана и Такуру намират ученикът от първа година Рику Ягами – бърз бегач, който се интересува от почти всеки спорт и заедно със другите членове, сформират новия отбор. С този нов отбор, клубът сега се стреми към нова цел: да спечели престижния конкурс „Край на лятото” и да върне екипа на Хонан обратно в разцвета си.

Анимето не носи никаква креативност. Това е направено безброй време в спортни анимета преди. Известен гимназиален клуб, вече в руини и отчаян за нови членове. Поне се опитват да бъдат малко по-креативни. Играта “Stride” внася усещането за свежест в анимето. По същество това е един спорт, в който всички тичате, докато се състезавате с друг „Striders“ в рамките на вашия блок. Състои се от пет различни члена, които започват от началото до края, тъй като всичките пет членове на екипа играят роля в цялата последователност и дават възможност на следващия съотборник да продължи да работи. Един от проблемите в анимето е, че дванадесет епизода винаги са били недостатъчни. Имало е безброй други подобни прояви, които са успешни единствено въз основа на факта, че те работят за по-дълго време.

“Prince of Stride: Alternative” никога не е било задълбочено аниме, както в повечето спортни изяви. Но това, което ги прави страхотни, е аспектът на реалността и изпълнението на него, там печели “Prince of Stride: Alternative” и губи. С времето и ограничението на анимето, можех да видя, че крайът е такъв от далеч, все още обече мисля че, има малко очарование, което е красотата на всяко спортно изложение, дори ако беше кратко аниме.