Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage

Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage

22/01/2019 Off By boris

Много отдавна в деветте провинции на Кюшу е пророкувано катастрофално събитие: падащите комети биха изчерпили духовните енергии както на небесата, така и на земите и по този начин довели до свят на хаос. Но противно на пророчеството, кометите преминават без никакво бедствие. В същото време, сякаш докоснато от това явление, едно момче е родено в отдалечено село от района на Сокей под името Оурику. Дванадесет години по-късно, когато спомените за събитието избледняват от съзнанието на хората, кланът Рейкензан – една от петте върховни секти на деветте провинции – решава да проведе изпит, за да събере най-талантливите хора, годни да станат ученици и накрая мъдреци. Чувайки за тази новина, Оурику и слугата му Оуч се насочват към мястото, без да знаят, че организаторът Обу, въпреки елегантния си вид, се оказва, че е изключително безотговорна и безгрижна личност. Следователно, това прави изпитанията в този изпит непредвидими. “Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage” следва историята на Оурику, докато той пътува през тези изпитания, за да стане мощен мъдрец.

Анимето беше наистина страхотно с мил, интелигентен, лек, спокоен, нормално изглеждащ главен персонаж. Сюжетът беше наистина страхотен, но в някаква част от него има нещо като рязко избухване в историята, което ще ви накара да искате още. Развитието на характера на героите беше чудесно с плавен поток и страхотни сюжети. Не мога да обясня, но това аниме е наистина удовлетворяващо, със забавни моменти, за да мине по-леко, през сериозните моменти или тъжните моменти.

Изкуството е наистина модерно с красиви рисувани герои. Това не е непременно най-добрия аспект на анимето и е наистина страхотно. Гласовите актьори наистина са подходящи за техните герои, не мога да се оплача много от звука. Опитайте се и не се отдръпвайте от тази извратена жена на корицата, тя е просто богиня. Това аниме има страхотни екшън сцени, които не се основават изцяло на действие, а просто някакъв вид живот на чирака на богинята. Но опитайтеда го гледате, ще ви хареса!