Rokka no Yuusha

Rokka no Yuusha

06/03/2019 Off By boris

Древна легенда гласи, че с възраждането на Демоничния бог шестте герои – “the Braves of the Six Flowers” – ще бъдат избрани от богинята на съдбата, давайки им власт да се изправят срещу дяволите, които се опитват да превърнат света в жив ад. , Адлет Майер, самопровъзгласеният “Най-силният човек на света”, е пристигнал на континента Пиена с надеждата да стане един от тях. Макар и да не е толкова гладко, както бе планирал, Адлет в крайна сметка е избран за един от шестте герои малко след като е бил посрещнат от Нашетания Лоей Пиена Августра, принцесата и братята Корона. “Rokka no Yuusha” следва двамата, когато се впуснат в целенасоченото си пътуване, за да се преборят с Бога на демоните, възнамерявайки да се срещнат с колегите си герои в малък храм извън “Земята на ревящите демони”, светът на дяволите. Обаче, когато най-накрая се обединят, присъстват седем герои и скоро другите започват да подозират, че Аделт е измамник. Сега в движение, Аделт трябва да използва своя уникален набор от умения и остроумие в борбата за живота си, за да определи кой от членовете на групата е истински самозванец, преди да е станало твърде късно!

Аниме е адаптирано ота от “Studio Passione”. Доколкото ми е известно, смятам, че това е първата им голяма продукция. В анимето има прекрасни цветове и фонови визуализации, особено в първите си епизоди. Някои от фоновите визуализации лесно могат да се считат за тапети, като се има предвид екзотичната им красота.

За съжаление, поради липсата на успех и първата истинска продукция на студиото, качеството на анимацията и изкуството пада по средата по време на поредицата, където е съвсем очевидно, че анимацията е скромна или / и има много кътсцени. Пропорциите на израженията на лицето понякога също са изключени. Не бих го нарекъл напълно лошо, намирам го за приемливо и във важните сцени благодарение на това предлага високо качество. Анимето е приятно за гледане, не е нещо ново, което не сме виждали преди но въпреки това, е добре изработено.