Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga.

Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga.

09/05/2019 Off By boris

“Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga.” следва семейство, което току-що започва да се възстановява. Когато се женят, г-н и г-жа Канзаки вкарват син и дъщеря тийнейджъри в безкрайна бъркотия. Но първокурсничката от гимназията Мицуки Канзаки е малко развълнувана от това. Тя има много дълга история на отсъстващи и обидни бащини фигури и много бавно приема баща си и брат си. Но след един инцидент, който вкарва Мицуки в болница, тя се оказва притежание на призрака на Хийори Котобуки, момиче на нейната възраст, което е дълбоко влюбено в братчето на Мицуки Юуя. Хийори не може да премине към последното си причастие заради несподелената си любов към Юуя, което означава, че тя трябва да го изпълни … в тялото на Мицуки ?!

Сега животът на Мицуки зависи от това да се отведе Хийори в Рая. Но ще свикне ли да споделя себе си с нахален, любовен призрак? Може ли да преодолее недоверието си към новото си семейство? Може ли тя да се подчини на чувствата на Хийори към Юуя? И може ли да крие собствените си чувства?

Това аниме, за разлика от много други “ecchi” анимета, има история, която не е трудна за проследяване. Въпреки това, хората изглежда се оплакват, че не знаят отговорите на някой въпроси, въпреки че те са точно пред тях. Например, ако просто гледате завършващата песен по време на всеки епизод, ще научите всичко, което трябва да знаете за миналото на Хийори.

Изкуството беше приятно, но някои сцени имаха малко странен начин, по който бяха нарисувани телата на героите. Гласовете бяха приятни за слушане и съвпадат добре с героите. Особено ми хареса разликата в гласа на Мицуки всеки път, когато Хийори я притежаваше. Типовете символи са доста често срещани, но това не ги прави скучни по никакъв начин. Те винаги са живи и интересни.

Това аниме е страхотна комбинация от жанрове и вие със сигурност ще се насладите на постоянните му изблици на хумор. Въпреки че най-вече бих препоръчал това на феновете на “ecchi”, то все още е невероятно забавно и може да се гледа от много други.