Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda

Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda

04/05/2019 Off By boris

Какво е необходимо, за да се завладее света ?! Всеки лидер от миналото си е мислил за това… но всичко, което са направили, е просто да мечтаят за своето величие. Световното господство … никой не е успял да го постигне. Докато не дойде едно малко момиче на име Кейт Хошимия. Кейт Хошимия ще шокира света! Как е успяла да извърши такова великолепно постижение? Толкова ужасно! Толкова славно! Може ли това да е … планът на “Звездата” ?! Нека светлината на нашата велика “Звезда” сияе над тази земя!

Много деца днес имат големи мечти. Някои искат да спечелят олимпийски златен медал за своята страна. Някои искат да се срещнат със супермодел. Някои искат да станат астронавти, когато пораснат. Но колко деца искрено искат да завладеят света? Може би не много хора в реалния свят, но има едно малко момиче, което наистина иска да превърне тази мечта в реалност. Казва се Кейт Хошимия. Тя може да е малка, но има голяма мечта като лидер на тайното общество „Звезда“. Тяхната цел? Световно величие.

“A-“1 и “Aniplex” наистина вкараха хит с това аниме! В тази изключително оригинална, уникална поредица, вие получавате комбинация от комедия, екшън, драма, романтика и дори малко за фенове, които са обгърнати в голям но същевременно малък пакет! Героите се развиват много добре, както и взаимоотношенията и фоновете на всеки един от символите. Сюжетът и развитието на серията са изключително уникални и забавни. Но също така предава, че можете да постигнете мечтите си, независимо колко малки сте или какъв пол сте, или какви са шансовете срещу вас.

Всеки епизод има своя собствена значима история и тема, която трябва да бъде взета от нея, но през цялото време добавяща към цялостния сюжет на поредицата. Ще бъдете непрекъснато привличани в тази забавна серия все повече и повече, докато гледате. Страхотно действие. Много комедия. И интригуващ заговор. Това аниме е победител със сигурност!