Senki Zesshou Symphogear GX

Senki Zesshou Symphogear GX

08/03/2019 Off By boris

След събитията на “Senki Zesshou Symphogear G”, Хибики Тачибана, Тсубаса Казанари и Крис Юкине продължават да работят под командването на Генджуро Казанари. Междувременно Мария Каденцавна Ева, Кирика Акацуки и Ширабе Цукуйоми са взети под агенцията за защита на хората. С възстановяването на мира всеки се завръща в ежедневния си живот; въпреки това, появата на алхимика Карол Малус Диенхайм и нейните подчинени – автокосмите – заплашва да върне всички в конфликт.

Въоръжен със странна и магическа сила, Карол иска да инициира апокалипсиса и да донесе разрушение на света … и тя е готова да жертва всичко, за да направи това. Срещу този тайнствен нов враг, шестте симфоудци трябва да се изправят пред предизвикателството, за да защитят всичко това, което държат скъпо. Но дали Карол и нейните автосектори ще се окажат твърде малко, за да се справят в тази борба и за да защитят съдбата на света?

Третият сезон създава история, в която новите врагове не са прекалени. Водена от мистериозно момиче, идващо от света на алхимията на име Карол, тя иска да доведе света до отчаяние. Това представят и авторите, тайнствените бойни воини, кръстени на светите архангели, които подкрепят нейната амбиция. Историята е смъртоносна, тъй като първата им среща с приятелите на Хибики показва свидетелството за тяхната сила. Дали си струва да се гледа? Третият сезон ясно показва, че новите антагонисти са способни да унищожат света. Тъй като историята прогресира все пак, изумителни откровения са открити, когато научаваме повече за техните цели. Колкото и да звучи като цяло, “Symphogear GX” може да забавлява публиката със своята способност да създава конфликт.

“Symphogear GX” може да е приключило, но е направило някои незабравими моменти. Неговото разказване на истории не е точно най-доброто, но се придържа към главната цел през всеки епизод, докато кара феновете да очакват повече. Когато приключите да гледате това аниме, то може да ви донесе някакво носталгично чувство и да знаете, че всичко е свършило и тази история има край. Това е просто хубав малък подарък, за феновете на поредицата.