Shingeki no Bahamut: Genesis

Shingeki no Bahamut: Genesis

27/03/2019 Off By boris

Преди хиляди години древният дракон Бахамут опустошава земята на Мистарча, свят, в който боговете и демоните живеят сред човечеството. Работейки заедно, за да предотвратят унищожаването на света, съперничещите божества едва успяват да запечатат Бахамут, съгласявайки се да разделят ключа между тях, така че драконът да остане вечно затворен.

Със света, защитен от унищожението на Бахамут, бизнеса продължава, както обикновенно и това се остася и за ловците на глави като Фаваро Леоне. Амаралният Фаваро живее в спокоен и самоуверен начин на живот. Той продължава да върши работата си, докато бяга от други ловци на глави, като Кайсар Лидфард, праведен човек, който се заклева да отмъсти на Фаваро. Обаче безгрижният живот на Фаваро е хвърлен в хаос, когато среща Амира, тайнствена жена, която държи половината от ключа към крехкия мир в света.

“Shingeki no Bahamut: Genesis” разказва историята на група от малко вероятни герои, които се намират в средата на епичен сблъсък между богове и демони, принудени да изградят своя път пред лицето на предстоящата буря.

“Shingeki no Bahamut: Genesis”, според всички сведения, трябваше да бъде напълно забравящо и посредствено аниме, което имаше претенцията да бъде загадка аниме за “Cygames” и тяхната мобилна игра. Изходният материал има сюжет направен набързо и е нещо повече от колекция от концептуални произведения на изкуството. С всички тези неща в ума, “Studio MAPPA” се изправя пред предизвикателството и напълно разби моите несъществуващи очаквания, тъй като те определят стандарта на това аниме.

“Shingeki no Bahamut: Genesis” е удивително аниме достатъчно е, че просто исках повече и какъв по-добър начин да го постигна, от това да сваля играта, на която се основава. Въпреки това, след като видях набития интерфейс, объркващ мек геймплей и очевидни микротранзакции, аз бързо я изтрих. Аз съм благодарен, че аспектите на игра с карти за търговия са интегрирани доста добре в рамките на анимето и никога не съм чувствал, че е прекалено или отвратително. Това беше само малко напомняне за това, което са корените на анимето и колко огромна е разликата по отношение на качеството.