Yuru Yuri

Yuru Yuri

27/03/2019 Off By boris

След една година в училищна класа без нейните приятели от детството, първокурсничката Акари Аказа най-накрая се събира отново с втори курс Юй Фунами и Кюко Тошину в средното си училище за всички момичета. По време на първата година на дуото Юй и Кюко създадоха “увеселителния клуб”, който заема стаята на вече несъществуващия чай клуб. Малко след като Акари се присъединява, един от нейните съученици, Чинацу Йошикава, посещава триото на посещение под впечатлението, че те са чаеният клуб; само веднъж трите момичета обясняват, че Чайният клуб е бил разпуснат, че могат да убедят Чинацу да се присъедини към увеселителния клуб – група с друга цел, освен да осигури забавление за членовете си.

Базирайки се на манга на среза от живота на Намори, Юру Юри е ексцентрична комедия за група момичета, които прекарват свободното си време в пиене на чай и фауна помежду си, като напълно не успяват дори да забележат предполагаемия главен герой Акари сред тях.

Мненията винаги са трудни за формиране на стил и качество на изкуството. Можете да го мразите, да го обичате или да не го възразявате. Ако сте като мен, изкуството не играе толкова голяма роля и вие превъзхождате повечето стилове на изкуството. И така, как е стилът на изкуството за Юру Юри? За мен е фантастично. Дизайнът на героите е доста сладък и анимацията тече прекрасно и понякога ми напомня на Гюрън Лаган. Изкуството всъщност играе голяма роля, въпреки че е вашето типично аниме. Изкуството превключва, за да отговаря на настроението, и в един епизод по-специално, изкуството определено е интересно … Все пак няма да обяснявам, тъй като не искам да развалям забавлението, но определено ме остави да се смея. Долната линия? Художественият стил е сладък и определено прилягащ (Изразът на лицето винаги ме кара да се смея), а анимацията със сигурност протича гладко.